Pera conference
Descripció
La pera és un fruit carnós amb forma ovalada procedent de l'arbre anomenat perera. La pera té una fina pell, polpa sucosa i sabor dolç. La pera conferència és una de les varietats més populars que es caracteritza per la seva forma allargada i la seva pell de color verd clar, amb taques marrons. Quan està madura, la selva polpa és dolça, fina, aquosa i molt aromàtica. Agrada a grans i petits. El seu sabor és molt dolç, d'aroma intens. La pera conferència és la més emprada en rebosteria. La pera és una fruita molt refrescant i saborosa que ens aporta tot un ventall de propietats. Amb una alt contingut en aigua, conté una gran concentració de pectina que ens ajuda a regular el nostre intestí i desintoxicar l'organisme. Les peres contenen vitamines C, E i vitamines de el grup B, àcid fòlic, ferro, calci i potassi.
Detalls del producte
- Origen
- Holanda
- Varietat
- Conference
- Categoria
- Extra