En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, l’informa del següent:

·         Denominació social: Nugafruits Serveis de Distribució, S.A.

·         NIF: A58328030.

·         Domicili: c/ Longitudinal 9, 57, Mercabarna, 08040 – Barcelona (Barcelona)

Amb els límits establerts a la llei, Nugafruits Servies de Distribució, S.A. no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i prescripció de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informacions no vinculen a Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’internet de Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. no poden controlar. Per tant, Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i el reste de contingut inclosos en aquest webside són propietat exclusiva de Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. o els seus licitats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, sessió, reproducció, emmagatzemant o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Nugafruits Serveis de Distribució, S.A..

Així mateix, per a poder accedir a alguns dels serveis que Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu y del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. amb la finalitat de poder prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores en el lloc web.

L’informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, ratificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: rrhh@nugafruits.es o a la direcció: c/Longitudinal 9,57, Mercabarna, 08040 – Barcelona (Barcelona). 

REV: 20.3009

Canal de Denúncies

 

El Canal de Denúncies és un mitjà que posa a disposició Nugafruits Serveis de Distribució, S.A.  per facilitar la comunicació àgil i confidencial d'irregularitats que puguin suposar incompliments normatius i com a part activa en la nostra millora contínua com a Empresa

Les comunicacions es poden presentar de manera anònima.

El canal està a disposició de empleats,  col·laboradors, proveïdors i persones que treballin per o sota la seva supervisió,  exempleats (relació laboral finalitzada), candidats a un lloc de treball, clients, entre altres.

El sistema està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, des de qualsevol dispositiu, a través de la següent via d'accés:

Plataforma corporativa accessible a través de https://nugafruits-serveis-de-distribucio-sa.factorialhr.es/complaints

Principis d' actuació i garanties

El Canal de Denúncies de Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. disposa d' una sèrie de principis d' actuació i garanties:

Autoritat i Independència

Externalització parcial de la gestió, si fos necessari: amb l' objectiu de reforçar la independència, l' objectivitat i el respecte a les garanties que ofereix el Canal de Denúncies, el procés de gestió de les denúncies pot estar parcialment externalitzat en un expert/a extern/a,  el que reforça l'objectivitat i el degut tractament de totes les denúncies. 

Les denúncies es resolen utilitzant un procediment rigorós, transparent i objectiu, salvaguardant en tot cas la confidencialitat dels interessats.

Confidencialitat

Anonimitat i no rastreabilitat

Reserva de la identitat del denunciant

Prohibició de represàlies i protecció al denunciant Drets del denunciat i de les persones afectades.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password